2022-06-28 06:45Pressmeddelande

Välkommen till Ekan, David Jemdahl!

David Jemdahl Senior ManagementkonsultDavid Jemdahl Senior Managementkonsult

Ekan Managements Göteborgskontor förstärks i september med den seniora managementkonsulten David Jemdahl, som kommer senast från rollen som enhetschef på konsultfirman Nexer (f.d. Sigma IT). Han har tidigare jobbat som konsult och ledare på CGI och Acando. Före konsultlivet har David erfarenheter från en rad ledande positioner inom industrin och bolag som Scania och Volvokoncernen.

David har lång erfarenhet av att leda digitaliseringsprojekt inom offentlig och privat sektor inom områden som inköp, logistik, affärssystem, informationshantering, hälsa & sjukvård, produktutveckling, produktplanering och digitala strategier.

På Ekan Management kommer David, utöver kunduppdrag, att vara med att utveckla Ekans affärer och samarbete med våra kunder både inom privat och offentlig sektor.

Malin Wennebro, vice VD, om rekryteringen av David Jemdahl:

Verkligt värdeskapande digitalisering står högt på prioriteringslistan hos våra kunder inom såväl offentlig som privat verksamhet idag. Därför är vi särskilt glada och stolta att välkomna David Jemdahl till oss då han bär med sig en svårslagen erfarenhet inom området. Med David ombord ser vi fram emot en lång rad spännande och viktiga uppdrag framöver.

David Jemdahl om att ansluta till Ekan:

”Det känns mycket inspirerande att ansluta till ett team av managementkonsulter med så bred kompetens. Jag ser fram emot att bidra till en hållbar morgondag genom digitalisering och att hjälpa företag och samhället i stort att ligga steget före utmaningarna. Jag trivs bäst när digitala lösningar möjliggör nya affärsmöjligheter och en hållbar ekonomisk utveckling med människan i centrum.”Om Ekan Management

Ekan Management är ett managementkonsultbolag med 30 års erfarenhet av nytänkande. Genom att Utmana, Involvera och Förverkliga hjälper vi våra kunder att skapa morgondagens verklighet.