2022-06-01 06:20Pressmeddelande

Expert inom verksamhets- och ekonomistyrning ansluter till Ekan

Helena Karlsson Ekan ManagementHelena Karlsson Ekan Management

Under våren har den seniora managementkonsulten Helena Karlsson anslutit till Ekan Managements kontor i Göteborg. Helena har över 25 års erfarenhet av att leda verksamhetsutveckling och utveckling av ekonomiverksamhetens olika processer i både företag och offentliga verksamheter.

Helena har under de senaste åren framför allt arbetat strategiskt med organisations- och verksamhetsutveckling samt utveckling av verksamheters olika processer med fokus på kvalitetssäkring, digitalisering och effektivisering. Helena har ledarerfarenhet som administrativ- och ekonomichef med personalansvar samt mångårigt arbete i olika ledningsgrupper. Hennes styrka ligger i att se alla delar i en helhet för att skapa effektivitet, kvalitet och arbetsglädje. Hon drivs av att utveckla olika processer likväl som dess medarbetare och verksamhet.

På Ekan Management kommer Helena, tack vare sin gedigna erfarenhet, att bidra i kunduppdrag och vara delaktig i utveckling av Ekans koncept och affärer med fokus på området verksamhets- och ekonomistyrning.

Petra Lundgren, teamledare Verksamhets- och ekonomistyrning, om att Helena ansluter till Ekan:

- Rekryteringen av Helena Karlsson är viktig för vår tillväxt. Vi ser mycket fram emot att våra kunder ska kunna dra nytta av hennes erfarenheter inom ekonomiområdet, från verksamhetsutveckling och förändringsledning. Vi hälsar Helena varmt välkommen till oss.  

Helena Karlsson om att ansluta till Ekan:

- Det känns fantastiskt kul att få jobba med utveckling och stötta organisationer och människorna som bär dem. Min erfarenhet är att det i offentlig verksamhet finns ett väldigt stort engagemang för det uppdrag man har och de medborgare man ytterst finns till för. I min roll på Ekan får jag ett brett perspektiv genom att jag träffar många olika verksamheter, myndigheter och organisationer, och jag ser fram emot att få bidra med stöd och verktyg för hur man kan få ett effektivt och långsiktigt hållbart ledarskap, medarbetarskap och processer för att skapa den nytta man brinner för.Om Ekan Management

Ekan Management är ett managementkonsultbolag med 30 års erfarenhet av nytänkande. Genom att Utmana, Involvera och Förverkliga hjälper vi våra kunder att skapa morgondagens verklighet.


Kontaktpersoner

Petra Lundgren
Senior Managementkonsult
Petra Lundgren
Helena Karlsson
Senior Managementkonsult
Helena Karlsson