2022-05-10 11:26Pressmeddelande

Ekan förstärker CFO-teamet i Stockholm

per och amir vid hamnen

Ekan förstärker CFO-teamet i Stockholm med två erfarna managementkonsulter - Per Palm och Amir Suhonjic.

Per har en gedigen bakgrund som controller från ett flertal olika bolag och branscher. Förutom klassisk Business Controller-erfarenhet har Per arbetat mycket med ekonomisk styrning inom logistik och supply chain-området. Det ser vi som en mycket värdefull erfarenhet som är efterfrågad hos våra kunder. Per om sitt nya sammanhang:

”Jag ser stora möjligheter att bidra till Ekans kunders fortsatta utveckling av ekonomi och verksamhetsstyrning. Inte minst ser jag ett behov av att säkerställa att nytta och effekter av investeringar i tekniska lösningar för förbättrad styrning/uppföljning faktiskt realiseras. Jag tror och hoppas att mina erfarenheter från en rad olika branscher kan bidra till att stärka Ekans erbjudande. Särskilt mycket ser jag fram emot att följa med på Ekans fortsatta tillväxtresa med spännande uppdrag och kunder.”

Amir är en mycket erfaren konsult med djup inom redovisning, budget/planering, systemutveckling och digitalisering. Amir kommer från snabbväxande PE Accounting där han har innehaft ett flertal roller nu senast som CFO med fokus på arbete i ledning och styrelse, budget/uppföljning samt M&A. Amir om att ansluta till Ekan Management:

”Jag ser fram emot att få arbeta med många väldigt kompetenta kollegor och få en starkare teoretisk grund att stå på, som jag tillsammans med mina praktiska erfarenheter av verksamhetsstyrning samt digitalisering och automatisering av ekonomiprocesser, hoppas kunna omvandla till verkligt värde för våra kunder.

I en värld som förvandlas i en allt snabbare takt, så tror jag verkligen att Ekans tankesätt kring dynamisk ekonomi- och verksamhetsstyrning kommer att vara nyckeln för morgondagens framgångsrika organisationer.”

Dag Larsson, VD på Ekan Management:

”Satsningen på CFO-office i Stockholmsregionen och uppbyggnaden av ett kompetenscenter för detta på Stockholmskontoret är av stor strategisk betydelse för Ekan Management. Rekryteringen av Per och Amir är en viktig kugge i arbetet med att bredda erbjudandet och växa ytterligare på Stockholmsmarknaden.”

Vi hälsar Amir och Per varmt välkomna till oss!Om Ekan Management

Ekan Management är ett managementkonsultbolag med 30 års erfarenhet av nytänkande. Genom att Utmana, Involvera och Förverkliga hjälper vi våra kunder att skapa morgondagens verklighet.


Kontaktpersoner

Dag Larsson
Senior advisor
Dag Larsson