2023-03-14 07:40Pressmeddelande

Dags att anmäla till Beyond Budgeting Round Table BBRT67

BBRT67 Beyond budgeting BarcelonaBBRT67 Beyond budgeting Barcelona

Affärsledare och pionjärer, se hit! Vi riktar oss till er som ser behovet av- och möjligheterna med att byta perspektiv på verksamhetens planering och kontroll. Vad händer om vi försöker trendspana framtiden snarare än att försöka styra den baserat på dåtiden? Hur kan Beyond budgeting-principerna guida oss till att ta performance- och incitamentshanteringen till en helt annan nivå? Missa inte konferensen BBRT67 - Beyond Budgeting Round Table i Barcelona den 7-8 juni 2023!

På BBRT67 kommer ni att kunna interagera med branschexperter och ledande tänkare om hur ni kan lämna den traditionella budgetbaserade modellen, för att istället anta en mer agil och hållbar strategi för planering och kontroll. Konferensen kommer att innehålla keynotes, interaktiva gruppdiskussioner och verkliga fallstudier som ger er praktiska insikter och handlingsalternativ för att omvandla vad som troligtvis är den mest föråldrade processen i er verksamhet (budget, anno 1909) .

Men BBRT67 handlar inte bara om lärande - det handlar också om nätverkande och att knyta relationer med likasinnade ledare som också drivs av att förändra och förbättra. Det erbjuds gott om möjligheter att möta och utbyta idéer med andra affärsledare, och samverka med våra ansedda talare och BBRT core-team.

Konferensen återkommer 2 ggr per år. Den är intim och mycket uppskattad. Platserna kommer att ta slut. Ju tidigare ni tar det här steget att knyta band inom nätverket desto snabbare och bättre kommer ni också kunna inleda er förändringsresa.

BBRT67 i Barcelona den 7-8 juni 2023: Registreringen är öppen, anmäl dig här!

#BBRT67 #BeyondBudgeting #Performancemanagement #AgilPlanering #KonferensBarcelonaOm Ekan Management

Ekan Management är ett managementkonsultbolag med ca 40 års erfarenhet av nytänkande. Genom att Utmana, Involvera och Förverkliga hjälper vi våra kunder att skapa morgondagens verklighet.


Kontaktpersoner

Rikard Olsson
Senior Managementkonsult
Rikard Olsson
Hugo Bluhme
Managementkonsult
Hugo Bluhme