2023-02-22 13:43Pressmeddelande

Ekan presenterar studie på Verksamhetsstyrning 2.0

Den 15 mars 2023 är det dags för den årliga konferensen Verksamhetsstyrning 2.0. I år kommer Ekan Management hålla i ett antal rundabordssamtal på temat Svenska företags och controllers arbete med budget, planering, rapportering och analys - diskussion och presentation av undersökning.

Verksamhetsstyrning 2.0 har blivit Sveriges främsta mötesplats för ekonomistyrningsfrågor tack vare blandningen av relevanta föreläsningar och möjligheten att dela erfarenheter med kollegor från hela landet.

Konferensens syfte är att erbjuda idé- och kunskapsutbyte Controller-kollegor emellan. Till föregående års konferenser har deltagarna främst haft befattningarna Controller, Ekonomichef och CFO.

Ekan bidrar i år liksom tidigare år som partner och tankeledare inom dynamisk styrning och beyond budgeting. Om du inte är anmäld - gör det nu så ses vi där 15 mars!Om Ekan Management

Ekan Management är ett managementkonsultbolag med ca 40 års erfarenhet av nytänkande. Genom att Utmana, Involvera och Förverkliga hjälper vi våra kunder att skapa morgondagens verklighet.


Kontaktpersoner

Rikard Olsson
Senior Managementkonsult
Rikard Olsson