2023-02-20 12:05Nyheter

FMV rustar sina medarbetare med Utvecklande Medarbetarskap

Streckgubbar som hjälper varandra upp för en trappaHjälp, trappsteg, utveckling, Ekan Management

Försvarets materielverk rustar sina 2200 medarbetare med det Utvecklande Medarbetarskapet för ökat ansvarstagande och stärkt samarbete med stort engagemang. Ekan Management har den stora glädjen att arbeta tillsammans med FMV i detta projekt, som sträcker sig över drygt ett år.

Chefen är inte längre den som har alla svar – den tiden är förbi. För att nå sina mål behöver alla verksamheter jobba med kompetensförsörjning och rusta sina medarbetare för framtida utmaningar.

De verksamheter som vill hänga med in i framtiden behöver ha både utvecklande chefer och medarbetare för att få maximal utväxling av kompetensen i organisationen. Det är först när vi tänker tillsammans som vi kan hantera utmaningar och helt nya problemställningar

På Offentlig chef, som i år är i Göteborg den 22-23 mars, kommer vi att berätta mer om detta. Med oss är Sherlot Jonsson, ledarstrateg på FMV.Om Ekan Management

Ekan Management är ett managementkonsultbolag med ca 40 års erfarenhet av nytänkande. Genom att Utmana, Involvera och Förverkliga hjälper vi våra kunder att skapa morgondagens verklighet.


Kontaktpersoner

Lena Helander
Senior managementkonsult
Lena Helander