2023-01-12 07:20Nyheter

Johan och Olivia ansluter till Ekans Göteborgskontor

Johan Nyström och Olivia Molander, Ekan ManagementJohan Nyström och Olivia Molander, Ekan Management

Ekan Management fortsätter sin tillväxt, och har nu glädjen att välkomna två konsulter till vårt Göteborgskontor - juniorkonsult Olivia Molander och seniorkonsult Johan Nyström.

Olivia är civilingenjör inom Industrial Design engineering och har en master inom Entrepreneurship and Business design. Hon har tidigare bland annat arbetat som rekryteringskonsult och varit mattelärare i eget företag för elever i gymnasiet. Olivia har även erfarenhet av produktutveckling och produktion.

Johan Nyström kommer närmast från Stadsledningskontoret i Göteborgs Stad. Han har särskild expertis inom samhällsutveckling och har tidigare exempelvis arbetat som strategisk lokalförsörjningsplanerare med fokus på utredning och planering i tidiga skeden, samt projektutveckling. Johan har universitetsexamen inom både statsvetenskap och pedagogik.

Vi på Ekan Management är väldigt glada att kunna välkomna två drivna konsulter, som går direkt in och förstärker våra pågående leveranser. Vi är övertygade om att både Olivias och Johans bakgrunder och erfarenheter blir ett mycket bra tillskott till Ekan Management och vår fortsatta utveckling. Varmt välkomna!Om Ekan Management

Ekan Management är ett managementkonsultbolag med ca 40 års erfarenhet av nytänkande. Genom att Utmana, Involvera och Förverkliga hjälper vi våra kunder att skapa morgondagens verklighet.


Kontaktpersoner

Christoffer Mathiasson
Senior Managementkonsult, VD
Christoffer Mathiasson
Anna Segerberg
Senior Managementkonsult
Anna Segerberg
Petra Lundgren
Senior Managementkonsult
Petra Lundgren