2024-03-12 07:20Pressmeddelande

Förnyat ramavtal med Kammarkollegiet (ULV)

Sveriges riksdag på HelgeandsholmenRiksdagshuset

Vi är glada att kunna meddela att Ekan Management, som en del i konsortiet Vingasand har fortsatt förtroende som leverantör av managementtjänster till staten, genom att tilldelats ramavtal med Kammarkollegiet inom området ULV - Utredning, Ledning och Verksamhetsstyrning.

Ekan Management har tillsammans med våra partnerföretag visat att vi lever upp till de hårda krav på spets, bredd och erfarenhet som ställdes i årets upphandling.

Vi ser fram emot ytterligare fyra ramavtalsår med nya spännande uppdrag i samarbete med de många myndigheter som avropar kvalificerat stöd inom utredning, ledning och styrning från ULV-avtalet.

Ekan Management kombinerar lång erfarenhet och nytänkande inom de uppdragstyper som ULV-avtalet innefattar, och då Ekan Management varit ramavtalsleverantörer sedan tidigare har vi god kunskap om kunderna, deras förutsättningar och utmaningar.

Det nya avtalet börjar gälla 2024-07-01. Läs mer om vilka som kan avropa.

Konsortiet Vingasand består av:

  • Actea
  • Addcontext
  • Ekan Management
  • Midagon
  • Propia
  • StratecuteOm Ekan Management

Ekan Management är ett managementkonsultbolag med ca 40 års erfarenhet av nytänkande. Genom att Utmana, Involvera och Förverkliga hjälper vi våra kunder att skapa morgondagens verklighet.


Kontaktpersoner

Christoffer Mathiasson
Senior Managementkonsult, VD
Christoffer Mathiasson
Josefine Jartell
Anbudskoordinator
Josefine Jartell