2021-06-14 07:00Pressmeddelande

Berndt Spångberg ny konsult på Ekan Management

Berndt Spångberg ny konsult på Ekan ManagementBerndt Spångberg ny konsult på Ekan Management

Berndt Spångberg förstärker gruppen konsulter inom fastighetsbranschen på Ekan Management. 

Vi är glada att välkomna Berndt Spångberg som ny managementkonsult på Ekan Management, med specialisering inom fastighets- och samhällsutvecklingsbranschen. Ekan har en lång erfarenhet i branschen och har sedan start haft kundnytta i fokus.

Berndt har över 30 års erfarenhet som managementkonsult inom flera branscher, varav en stor del av uppdragen varit i fastighetsbranschen. Han är mycket omtyckt av sina kunder. Berndt kommer senast från Dayspring där han arbetade som konsult och projektledare. Tidigare har Berndt haft uppdrag där han har designat och genomfört stora chefutvecklingsprojekt och stöttat VD och ledningsgrupper att driva förändringar, samt stöttat i genomförandet av förändringar.

Berndt startade sina uppdrag den 1 april i år och har redan förstärkt flera arbeten ute hos kund. Med tillskottet av Berndt ger han Ekan fortsatta förutsättningar att stärka erbjudandet ännu mer och bidra till de bästa lösningarna för våra kunder. Välkommen!

 

 

 


Om Ekan Management

Ekan Management är ett managementkonsultbolag med 30 års erfarenhet av nytänkande. Genom att Utmana, Involvera och Förverkliga hjälper vi våra kunder att skapa morgondagens verklighet.


Kontaktpersoner

Christoffer Mathiasson
Senior Managementkonsult, VD
Christoffer Mathiasson
Dag Larsson
Senior advisor
Dag Larsson